Skip to content Skip to footer

Sandsynligvis

Forfatter:Richard Russo

Pulitzervindende Russo, når han er bedst, i denne hans første roman i over ti år.

Yderligere information

Sidetal

374

Udgivelsesdato

22.10.2020

Køb bogen

title Beskrivelse

De gik på college sammen i Vietnamkrigens tid. Nu mødes de igen efter alle de år. Richard Russo skriver eminent, og han forstår at fange de stillestående øjeblikke, så de sitrer af intensitet.

Her er tale om en udsædvanligt velskrevet, litterær roman, der beskriver mandlige venskaber, og som samtidig lader et gammelt mysterie dukke op til overfladen.

Det er den Pulitzervindende Russo, når han er bedst, men med introduktionen af thriller-elementer og en egen postironisk tyngde, løfter han sig til nye højder med sin første roman i over ti år.

"Jeg føler mig så eminent godt tilpas, når jeg læser en bog af denne kaliber. Ikke alene er jeg blevet guddommeligt underholdt. Jeg er blevet sprogligt stimuleret; intellektuelt masseret, historisk poleret – og jeg føler ikke, jeg har spildt et sekund af den tid, jeg brugte på – ofte – at genlæse flere af de bedst formulerede øjeblikke i bogen. Jeg anbefaler tit bøger i mine anmeldelser. Det er en del af denne herlige tjans. Men skal jeg bede dig om at læse blot en enkelt roman i år, så er dette et yderst godt bud."
Claus Henriksen, Bogblogger.dk

"'Sandsynligvis' er både underholdende og tankevækkende, en glimrende læseoplevelse ..."
⭐⭐⭐⭐⭐
Christian Møgeltoft, Bogrummet

  • Originaltitel: Chances Are
  • ISBN: 9788772045191
  • Oversætter: Ninna Brenøe
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson