Skip to content Skip to footer

Efter midnat (PB)

Forfatter:Haruki Murakami

’Efter midnat’ er Murakami i koncentreret form.

Yderligere information

Sidetal

160

Udgivelsesdato

15.01.2015

Køb bogen

title Beskrivelse

Denne roman udspiller sig en enkelt nat i Tokyo, fra fire minutter i tolv til otte minutter i syv næste morgen. I den periode mødes vildfremmede mennesker og får indflydelse på hinandens skæbner.

På et kontor i en stor bygning gør overfaldsmanden sig klar til at tage hjem til sin kone, og i det værelse, hvor Eri sover, tænder fjernsynet sig selv og udsender mystiske signaler.

"Godt nyt til den talstærke Murakami-kult." Berlingske Tidende "Endnu en bog fra Murakamis hånd, der ikke ligner noget andet. Og nye læsere bør lige advares om, at der er tale om et stærkt vanedannende trip."
⭐⭐⭐⭐⭐
Ekstra Bladet

 

"Japans internationalt kendteste forfatter, der fylder 60 til næste år, formår stadig at overraske og gøre det med en – også i Mette Holms oversættelse – vibrerende underfundig stilsans og spændings-fornemmelse, så man på den ene side ikke kan komme videre hurtigt nok, på den anden side skruer læsetempoet helt ned, for at det ikke skal være overstået for hurtigt."
⭐⭐⭐⭐⭐
Jakob Levinsen, Jyllands-Posten

 

"Og i øvrigt hvad læseoplevelse angår – selv for denne mindre bog i forfatterskabets vedkommende – så hæver Murakami sig over alle andre forfattere for tiden."
Karsten Ifversen, Politiken

  • Originaltitel: Afuta-da-ku
  • ISBN: 9788771296266
  • Oversætter: Mette Holm
  • Omslagsdesign: Joyce Grosswiler