Skip to content Skip to footer

Bag slørene (PB)

Forfatter:Michael Connelly

16. bind i Bosch-serien.

“Bosch ved alt for meget om, hvad der kan gå galt for unge mennesker i den monstrøse Los Angeles til nogensinde at kunne være helt tryg.”
**** Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

Yderligere information

Sidetal

349

Udgivelsesdato

29.03.2019

Serie Bosch
Serienr.

19

Køb bogen

title Beskrivelse

Harry Bosch har trukket sig tilbage efter 30 år i LAPD og begyndt som privatdetektiv. En døende og meget rig mand vil have ham til at finde ud af, om han for mange år siden fik et barn med en mexikansk pige … Så stor en arv kan blive farlig både for arvingen og ham selv under eftersøgningen. Bosch arbejder også gratis for sin gamle politiafdeling og er snart på sporet af en grusom serievoldtægtsmand.

“Michael Connellys seneste er et nyt mesterstykke af en krimi. For nogle forfattere gælder det, at man ikke længere kan hitte på superlativer. Mr. Connelly har nået det punkt for længe siden.”
writtenbysime.com

"Michael Connelly er en mester til at skrue en god historie sammen. Efterhånden er det ikke så meget plottet, men Connellys mange spidse observationer om skævhederne i lokalsamfundet, hvor det især er den indgroede korruption, racisme og intolerance hos politiet samt især den spansktalende befolknings dårlige vilkår, der er det mest fascinerende."
Klaus Kjærsgaard, Helsingør Dagblad

"Bosch ved alt for meget om, hvad der kan gå galt for unge mennesker i den monstrøse Los Angeles til nogensinde at kunne være helt tryg."
⭐⭐⭐⭐
Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

"Det er simpelthen topkvalitet på alle parametre: ikke mindst sproglig nydelse af høj kvalitet og meget spændende ... Få år Connellys niveau ..."
Per Månson, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: The Wrong Side of Goodbye
  • ISBN: 9788772042244
  • Oversætter: Søren K. Barsøe
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson