Skip to content Skip to footer

Mordbrand (PB)

Forfatter:Michael Connelly

Harry Bosch arbejder med uafsluttede og kolde sager.

En berømt mexikansk mariachi-musiker Orlando Merced blev tilfældigt skudt ned på en åben plads midt i Los Angelses for længe siden. Han blev lammet fra livet og ned og dør nu ti år efter af sine skader. Under obduktionen dukker kuglen i rygsøjlen op.

Yderligere information

Sidetal

364

Udgivelsesdato

26.09.2017

Serie Bosch
Serienr.

17

Køb bogen

title Beskrivelse

Harry Bosch og hans nye, unge partner Lucia Soto opdager, at kuglen stammer fra en langtgående jagtriffel, og at musikeren altså ikke er blevet skudt under et bandeopgør, som man har henlagt sagen under. Derimod ligner det et planlagt mord. Snart peger sagen op ad mod toppen i samfundet …

Lucia Soto – med en strålende karriere foran sig og belønnet med korpsets tapperhedsmedalje – opfører sig meget mærkværdigt, føler Bosch. Snart opdager han, at hun er i gang med sin helt egen undersøgelse af en mordbrand, som hun selv overlevede …

Dette er syttende bog i serien om Harry Bosch.

"Jeg kan blive helt misundelig på den heldige læser, der har Michael Connellys Bosch-krimier til gode. Det gøres ikke meget bedre, og lykkeligvis slutter Mordbrand på en sådan måde, at man føler sig ret sikker på nok et gensyn med Harry Bosch – ham vil vi da aldrig af med!"
Katinka Bruhn, Weekendavisen

"Om nogen er den amerikanske forfatter Michael Connellys hovedperson, politidetektiven Harry Bosch, en ikonisk figur i krimilitteratur. Elsket af læserne og fremhævet af kritikerne som noget helt særligt i genren."
Kristeligt Dagblad, Mie Petersen

"Bosch er et sympatisk bekendtskab. Som sine genre-storbrødre er han en enegænger, der kun lader sig styre af sin samvittighed."
⭐⭐⭐⭐
Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

"Når det kommer til Connelly og hans Harry Bosch, er der grund til at forvente velfungerende krimi med gode plots og masser af både stemning og holdning. Og også denne gang får vi netop det."
Marie Louise Toksvig, Ekstra Bladet

"Vindstille hyggeligt på en Anna Grue-skala er der rødt et godt stykke oppe ad barometeret. Borte har nemlig taget meget af det oprindelig hårdkogte og heftigt råsyltede. Til fordel for madplaner og dagligvaner. Men ikke den fine stil, det gode plot, ferme research og fængende sprog."
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"Connelly holder sin meget høje standard og er en af de bedste i sin genre i nutiden. En meget spændende og velskrevet bog."
Per Månson, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: The Burning Room
  • ISBN: 9788771299960
  • Oversætter: Søren K. Barsøe
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson