Skip to content Skip to footer

Mørke timer

Forfatter:Michael Connelly

En hæsblæsende Ballard & Bosch-krimi.

“Det her er et mesterværk”
Publishers Weekly

 

Yderligere information

Udgivelsesdato

31.03.2022

Sidetal

358

Serie Ballard & Bosch
Serienr.

4

Køb bogen

title Beskrivelse

Det er nytårsaften, da en grundig og metodisk morder slår til i L.A. Renée Ballard arbejder som sædvanlig på natholdet, og hun forbinder hurtigt mordet til en gammel sag, som Harry Bosch arbejdede på i sin tid.

Samtidig er Ballard på sporet af to voldtægtsmænd, Midnatsmændene, som terroriserer kvinder – tilsyneladende uden at efterlade sig det mindste spor.

Det er en konstant kamp mod vindmøller. Ballard bekæmper kriminalitet i en verden, hvor social uro og en coronapandemi lægger hindringer i vejen for hvert skridt, hun tager, og hvor hendes demoraliserede kollegaer mildest talt ikke er til stor hjælp – heldigvis kan hun regne med Bosch selv i de mørke timer.

"Michael Connelly gør det igen. Skriver en knaldspændende aktuel krimi under pandemi og kaos … Det er just det, som gør, at Michael Connelly ikke kun er Nordamerikas bedste krimiforfatter, men også landets dårlige samvittighed … ’Mørke timer’ er skrevet af en fremragende forfatter, som ud over at kende kriminalitetens fakta, politirutine, forensisk videnskab samt juraens svinkeærinder simpelthen også skriver skidegodt..”
❤️❤️❤️❤️❤️
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"Michael Connelly skriver som sædvanlig en meget nøgtern, virkelighedstæt og særdeles effektiv politikrimi fra en af USA’s sociale og racemæssige heksekedler, det hele båret af en følsom antenne for svagheder i det amerikanske system."
Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

"Egentlig burde det ikke kunne lade sig gøre at skrive 17 bøger om LA-efterforskeren Harry Bosch og nu levere tredje bind om Bosch og Ballard uden at køre træt. Men selvom 'Mørke timer' er lidt træg i starten, kommer der hurtigt strøm på, og så er man som sædvanlig leveret. (Hvad man også er, når man ser tv-serien om Bosch, som Connelly selv skriver manuskript til)."
Bo Bjørnvig, Weekendavisen

"Michael Connellys stil er nøgtern og realistisk, og han svælger ikke i unødige detaljer og blodsudgydelser fra forbrydelserne. Hans brændstof er snarere nogle af svaghederne i det amerikanske samfund og uligheden. Og så har han et eminent blik for arbejdet i politiet ... ’Mørke timer’ er Connelly, når han er rigtig god, så fans kan med sindsro tage hul på endnu et værk fra mesteren."
Morten Kidal, Bogblogger.dk

“Hårdkogt krimi fra en forrået storby. Tempoet er højt hele vejen igennem … Mest overbevisende er miljøskildringerne og beskrivelserne af de interne samarbejdsproblemer i politiet.”
Lone Krøgh, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: The Dark Hours
  • ISBN: 9788772048079
  • Oversætter: Rasmus Hastrup
  • Omslagsdesign: Malene Rauhe