Skip to content Skip to footer

Magtspillerne

Forfatter:Michael Connelly

Harry Bosch har tre år tilbage i LAPD, inden han efter reglerne skal gå på pension. Han arbejder hektisk for at nå sine sager, og en morgen få̊r han tildelt to. Den ene involverer nye dna-spor i en voldtægtssag fra 1989. De peger på en mand, der efter de nye data skulle have begået fuldbyrdet voldtægt som otteårig. Den anden sag handler om Harrys ærkefjende, den højtstående LA-politiker Irvin Irving. Irvings søn er død, enten ved et uheld, eller også er han blevet hjulpet på vej.

Yderligere information

Sidetal

368

Udgivelsesdato

07.03.2014

Serie Bosch
Serienr.

15

Køb bogen

title Beskrivelse

Mens Bosch kæmper med begge sager opdager han to ting: en morder har uforstyrret kunnet husere i byen i mere end tre årtier, og en politisk studehandel trækker tråde langt tilbage i LAPD’s historie og helt ind i korpsets ledelse. Begge dele får den hårdkogte politimand til at ryste i sin grundvold.

"Man kan som læser blive helt forpustet af at følge Harry Bosch på arbejde og i privatlivet, men en ting er sikkert: Man keder sig aldrig!"
Mie Petersen, Kristeligt Dagblad

"Den amerikanske krimiforfatter Michael Connelly leverer det hele næsten hver gang: heftige historier, perfekte plot, menneskelige mennesker, plausibelt politiarbejde, subtil sex. Denne gang er der også masser af High Jingo, der dækker over politiske intriger og magtspil på højeste plan. I den netop udkomne ' Magtspillerne' er efterforsker Harry Bosch veloplagt tilbage med to nye sager."
Mette Højbjerg, Politiken

"... ikke mange moderne krimiforfattere skærer den bedre."
Thomas Kaarsted, Fyens Stiftstidende

"En ærkeamerikansk strømer-krimi, hvor de luskede lusker, de sjuskede sjusker, og de onde slipper væk, hvis ikke nogen holder fast i, at 'hvis ikke alle tæller med, er der ingen, der tæller med', som Bosch' motto byder. Det virker stadig."
Marie Louise Toksvig, Ekstra Bladet

"'Magtspillerne' er en spændende og velskrevet fortsættelse af fortællingen om Harry Bosch og hans forsøg på at få løst de uopklarede sager, som LAPD har måttet henlægge."
Michael Olsen, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: The Drop
  • ISBN: 9788771293197
  • Oversætter: Søren K. Barsøe
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson