Skip to content Skip to footer

Vejen til opstandelse

Forfatter:Michael Connelly

Limousineadvokaten har slået sig sammen med Bosch for at få en tilsyneladende uskyldigt dømt kvinde løsladt.

Yderligere information

Udgivelsesdato

04.04.2024

Serie Bosch, Limousineadvokaten
Serienr.

4

Køb bogen

title Beskrivelse

Limousineadvokaten Mickey Haller er tilbage, og denne gang har han hyret sin halvbror Bosch som efterforsker.

Bosch er syg og i kræftbehandling, men hans instinkter er fortsat intakte, og det bliver afgørende, når det umage makkerpar, der normalt befinder sig på hver sin side af skellet mellem forsvarer anklager, slår sig sammen for at få en tilsyneladende uskyldigt dømt kvinde frikendt.

Connellys krimier fokuserer på forskellige hovedpersoner, som ikke desto mindre optræder i hinandens historier.

Få et overblik over hans mange krimier og seriernes opbygning her.

"Handlingen glider snildt og slibrigt ned ad Los Angeles' brede boulevarder i skyggen af høje palmer og ind i endeløse køer af stålpolerede luksusbiler med flere hestekræfter end i et middelstort stutteri. ... Connelly ... leverer igen varen som en stilsikker spændingsforfatter med accent af den sydcaliforniske afslappede livsstil med surfbræt, solskin og sofistikerede personager. Parfumeret med rapkæftet elegance, årgangsjazz og chardonnay for to på silkelagner."
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"... et meget velkomment gensyn med Bosch, hovedpersonen fra den lange række af krimier, som slog Connellys navn fast blandt krimi-interesserede verden over. ... her [er der] igen tale om et solidt plot og drama i retssalen. Forsvarer og anklager kæmper indædt, alle kneb gælder og dialogerne fyger med gnister og glassplinter. Det er dybt underholdende, og man får lyst til mere."
Morten Kidal, Bogblogger.dk

"Vejen til opstandelse er endnu en vinder! Connelly viser igen sin evne til at skabe troværdige og stramme plots i et velstruktureret tempo og spændende, velskabte intriger. Det hele er fantastisk udtænkt og efterforskningen både velbeskrevet og medrivende. Læg dertil de overraskende tvists, der konstant øger spændingen – og så får du en ægte page-turner. [...] endnu en utrolig thriller fra Michael Connellys hånd – læs den!"
Cats, books and coffee

"Endnu en spændende og hæsblæsende fortælling fra Michael Connellys sikre hånd, denne gang med et hårdkogt makkerpar i centrum. Foreningen af de to brødre, forsvareren og anklageren, tilføjer nye lag til det spændende advokatarbejde og sagerne,
hvor uskyldigt dømte skal frifindes, pirrer læserens retfærdighedssans. Boschs kræftsygdom tilfører også fortællingen et anstrøg af blødhed, i det ellers stærkt  maskuline univers."
Merete Trap, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Resurrection Walk
  • ISBN: 9788772049557
  • Oversætter: Hans-Jørgen Birkmose
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson