Skip to content Skip to footer

Mænds hjerter

Forfatter:Nickolas Butler

En panoramisk roman om USA gennem fem årtier. Det er en fortælling om de glidende grænser mellem godt og ondt, om familie, venskab og troskab, om moral og kærlighed – og om de værdier, som er ved at smuldre i det moderne USA.

Yderligere information

Sidetal

420

Udgivelsesdato

02/03/2018

Køb bogen

title Beskrivelse

Camp Chippewa, 1962. Nelson Doughty på 13 er lidt af en outsider, men et af hans faste holdepunkter er den årlige spejderlejr. Dette år er noget helt særligt, for det bliver begyndelse på et forsigtigt og følsomt venskab med lejrens populære dreng, Jonathan.

De to forbliver venner gennem årene, mens deres liv udvikler sig vidt forskelligt. Jonathan får kone og børn, bliver skilt og arbejder hårdt for at gøre sin fars virksomhed til en succes. Nelson, forsat alene og socialt isoleret, kommer hjem fra Vietnamkrigen med uhelbredelige sår på sjælen og bliver spejderleder på Camp Chippewa. Da noget utænkeligt og chokerende sker på en lejr, hvor Jonathans barnebarn deltager, sættes Nelsons uselviskhed og dybden af mændenes venskab på en prøve.

Fra forfatteren til den populære og charmerende ‘Shotgun Lovesongs.’

“Selv ikke en løgnedetektor ville kunne afsløre Nickolas Butlers røverhistorier, og det gælder heldigvis også for ' Mænds hjerter', der som sin forgænger har fine og tiltrængte ting at fortælle om mænds venskaber." Kim Skotte, Politiken “Vi hilser nu på ny med glæde på Butler i denne ‘Mænds hjerter’ … Det er fængende, må jeg sige.” Martin Handberg, Litteraturlinjer

  • Originaltitel: Mænds hjerter
  • ISBN: 9788771299878
  • Oversætter: Ninna Brenøe