Skip to content Skip to footer

Commando

Forfatter:Johnny Ramone

I 2002 blev det legendariske newyorker-punkband The Ramones optaget i Rock and Roll Hall of Fame. To år efter døde bandets boss og grundlægger Johnny Ramone af kræft.

 

Yderligere information

Udgivelsesdato

07.06.2013

Sidetal

176

Køb bogen

title Beskrivelse

Inden sin død nåede han at skrive denne selvbiografi, hvori han på brutalt ærlig vis fortæller om det kontroversielle bands mange år på toppen af den amerikanske undergrund.

På scenen var han en vild provokatør, men bag scenen holdt han sammen på bandet gennem tykt og tyndt fra starten af 70’erne til midten af 90’erne. Som bandets indpisker og frontmand førte han dem til international succes og sikrede dem den uofficielle titel som punkrockens opfindere.

"Den rockhistoriske resonansbund er ikke til at tage fejl af, formatet flot og rammen unægteligt stærk."
****
BT

"Det er en overskuelig sag på lidt over halvanden hundrede gennemillustrerede sider, hvortil kommer Johnnys egne top 10-lister over 'yndlings-republikanere', 'bedste guitarister' og så videre, hans vurderinger af de enkelte Ramones-album og endelig efterord af såvel livsledsageren Linda Ramone, vennen Lisa-Marie Presley og kollegaen og filminstruktøren John Cafiero ... et værdigt eftermæle for den på éen gang rebelske og rodfæstede rockstjerne Johnny Ramone."
****
Gaffa

"Han har ikke gjort sig umage med svungne metaforer, det hele rystes lige ud af ærmet. Læs den: Hvis du trænger til rock i dit liv, og hvis du vil vide, hvilke typer du bør undgå."
Julia Lahme, Femina

  • Originaltitel: Commando - an autobiography by Johnny Ramone
  • ISBN: 9788771292275
  • Oversætter: Jacob Brønnum
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson