Skip to content Skip to footer

Helbred dig selv

styrk din egen modstandskraft
Forfatter:Audun Myskja

En værktøjskasse af brugbare metoder og redskaber til at værne sig selv mod stress, udbrændthed og generelle livsudfordringer.

Yderligere information

Udgivelsesdato

17.08.2015

Sidetal

215

Køb bogen

title Beskrivelse

“At helbrede er alt det, som kan give følelsen af at være hel, af at være den jeg er. Jeg kalder det at være funktionelt rask: At være i stand til at bruge vore ressourcer uden at være væsentligt hindrede i vore daglige gøremål. Det perfekte helbred tror jeg ikke på. (…) Min drivkraft har været at finde det, som i praksis fungerer – ‘virkelighed er det, som virker’. Ingen magt på jorden kan stoppe drømmen, som driver visionen bag ‘Helbred dig selv’’. Jeg ønsker, at alle finder deres indre helbreder. Jeg ønsker at lære alle de gode værktøjer og få rigtig vejledning på deres vej.”
Audun Myskja

Gennem møder med mere end 25.000 patienter i løbet af sine 30 år som læge har Audun Myskja udviklet en værktøjskasse med enkle metoder, som du kan bruge til at vække dine egne helbredende kræfter i mødet med sygdom, stress, udbrændthed og generelle livsudfordringer med styrket modstandskraft.

"Seriøs og fagligt velfunderet bog ... Bogen, der er skrevet i et lettilgængeligt sprog, kan anvendes som opslagsbog, og dens øvelser er lige til at gå til og kan udføres derhjemme."
Signe Rugtved Andersen, Lektørudtalelse

  • ISBN: 9788771296884
  • Oversætter: Kirsten Bjerregaard
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson

Du kunne også være interesseret i...