Skip to content Skip to footer

Find din indre kraft

Forfatter:Audun Myskja

Med rod i sin egen erfaring fra en praktisk tilgang til mental sundhed og sindsro udlægger Myskja her en række metoder til, hvordan man kan tage livet i egne hænder og bruge sin indre kraft.

Yderligere information

Sidetal

246

Udgivelsesdato

15.09.2014

Køb bogen

title Beskrivelse

Der er helbredende krafter i os alle, siger læge Audun Myskja i denne bog. ’Find din indre kraft’ tilbyder en grundig indføring i, hvad healing og helbredende krafter er, og forfatteren belyser emnet med forskning på området og fortællinger fra egen praksis.

Bogen indeholder et stort antal gennemprøvede teknikker og letforståelige øvelser, som man selv kan udføre for at styrke sin indre kraft, overkomme stress, udbrændthed og sygdom.

Find din indre kraft indeholder desuden en lang række opdaterede, danske referencer til videre læsning og behandling.

“Enhver kommende og nuværende sygeplejerske og læge, enhver ‘alternativ’ behandler – og alle andre med interesse – kan med stor fordel læse denne fine bog. Den skaber overblik, giver indblik i forskningen på området og er fuld af øvelser …” Ny Aspekt "Sproget er fagligt, men velformidlet. Bogen ligger i den seriøse ende af litteratur om healing, meditation og indre kraft og giver en grundig indføring i emnet." Dorte Tissot Hansen, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Find din indre kraft
  • ISBN: 9788771294095
  • Oversætter: Kisser Bjerregaard
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson

Du kunne også være interesseret i...