Skip to content Skip to footer

At overvinde vrede og irritation

en selvhjælpsguide på grundlag af kognitiv adfærdsterapi
Forfatter:William Davies

I denne bog anvises enkle og letanvendelige teknikker til at nå frem til et stabilt temperament, og det gennemgås, hvordan forskellige situationer, der ellers ville have udfoldet sig i affekt, kan løses mere ligevægtigt.

Yderligere information

Sidetal

205

Udgivelsesdato

20.06.2008

Serie Nye psykologiske perspektiver
Køb bogen

title Beskrivelse

Mange oplever dagligt, at deres letantændelige temperament og deres mange vredesudbrud ikke bare ødelægger deres egen sjælefred, men også deres omgivelsers. I virkeligheden er en vred og irritabel adfærd ikke vanskelig at ændre.

William Davies’ bog giver en gennemgribende indsigt i, hvorfor den irriterede og vrede adfærd opstår, og hvad man kan gøre for at forhindre, at de voldsomme udbrud alt for ofte tager kontrollen over situationerne.

‘At overvinde vrede og irritation’ giver enkle og letanvendelige teknikker til at nå frem til et stabilt temperament, og den gennemgår, hvordan forskellige situationer, der ellers ville have udfoldet sig i affekt, kan løses mere ligevægtigt. Forfatteren giver løbende gennem bogen en grundig forklaring på, hvad vrede er, hvorfor den opstår, og hvordan den kan tøjles, så overblikket og ligevægten bevares.

  • Originaltitel: At overvinde vrede og irritation
  • ISBN: 9788779554207
  • Oversætter: Birgitte Mai Aagaard
  • Omslagsdesign: Joyce Grosswiler