Skip to content Skip to footer

De tibetanske riter

15 minutter som forandrer dit liv
Forfatter:Audun Myskja

“God og lettilgængelig indføring i de tibetanske riter, og det udbytte de kan give i den tibetanske tidsalder. Bogen er både relevant for den nysgerrige, der ønsker en hurtig introduktion til de fem riter, og for læseren, der ønsker at dykke dybere ned i riternes baggrund, udførsel og effekt.”
Cæcilie Hjort Pedersen, Lektørudtalelse

Yderligere information

Sidetal

174

Udgivelsesdato

17.03.2022

Køb bogen

title Beskrivelse

De tibetanske riter er tusinde års gamle øvelser og bygger på en gammel tradition, der stammer fra de tibetanske munke. Audun Myskja introducerer til, hvordan man kan bruge de tibetanske riter som simple træningsøvelser, som kun kræver, at man har 15 minutter hver dag til at udføre dem. Øvelserne giver dig styrke, balance, fleksibilitet, bedre koordination og øget udholdenhed.

Riterne giver dig en ramme for træningen som er mulig at gennemføre over tid, selvom du er stresset og travl eller er syg og har smerter. Øvelserne holder dig ung og stærk, både fysisk og mentalt. Myskja genskaber de tibetanske riter, og viser gennem forskning, hvordan og hvorfor riterne virker.

 

“God og lettilgængelig indføring i de tibetanske riter, og det udbytte de kan give i den tibetanske tidsalder. Bogen er både relevant for den nysgerrige, der ønsker en hurtig introduktion til de fem riter, og for læseren, der ønsker at dykke dybere ned i riternes baggrund, udførsel og effekt.” Cæcilie Hjort Pedersen, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: De tibetanske ritene – 15 minutter som forandrer livet dit
  • ISBN: 9788772047614
  • Oversætter: Kirsten Norling-Christensen
  • Omslagsdesign: Malene Rauhe

Du kunne også være interesseret i...