Skip to content Skip to footer

Sindets tilblivelse og udvikling

Forfatter:Daniel Siegel

På baggrund af en sammenfatning af aktuel viden fra en række selvstændige forskningsområder undersøges forestillingen om, at sindet opstår i grænsefladen mellem hjernen og de sociale omgivelser.

Yderligere information

Udgivelsesdato

28.06.2002

Sidetal

435

Køb bogen

title Beskrivelse

Bogen går om bag den opdeling mellem arv og miljø, der traditionelt har begrænset vores forestillinger om udviklingen, og fremlægger en helt ny, helhedsorienteret ramme for en forståelse af grænsefladen mellem hjernen og de sociale omgivelser.

"En top, top kvalitetsbog med udgangspunkt i den seneste forskning inden for neurobiologien – og med baggrund i en psykologisk viden og indsigt i psykodynamiske teorier – lykkes det den amerikanske professor i psykiatri, Daniel J. Siegel, at give et nyt, empirisk velfunderet bud på, hvordan psyken udvikles livet igennem som et samspil mellem vores medfødte biologiske dispositioner og vores følelsesmæssige forhold til andre mennesker. Dette er den første store, forskningsbaserede bog, der forsøger at etablere en konstruktiv syntese af centrale neurobiologiske og psykologiske observationer og teorier."
Fodterapeuten

 

  • Originaltitel: The Developing Mind
  • ISBN: 9788779550377
  • Oversætter: Torben Nilsson