Skip to content Skip to footer

Elsk din (overgangs)alder

Din guide til stærkere, sundere og sjovere liv
Forfatter:Gitte Høj

En inspirerende og optimistisk sundhedsbog til kvinder midt i livet, og et aktuelt bud på, hvordan kvinder kan favne overgangsalderen og få en ny og positiv tilgang til sig selv og deres alder.

Yderligere information

Sidetal

280

Udgivelsesdato

05.09.2019

Køb bogen

title Beskrivelse

Elsk din (overgangs)alder’ er en sundhedsbog til kvinder midt i livet og et aktuelt bud på, hvordan kvinder kan favne overgangsalderen og få en ny og positiv tilgang til dem selv og deres alder.

Bogen består af 10 kapitler, der hver især fokuserer på typiske, både fysiske og psykiske, forandringer i overgangsalderen, som mange kvinder vil kunne genkende.
Kapitlerne formidler relevant viden fra ind- og udland og forsyner læseren med konkrete og brugbare redskaber. Derudover har forfatterne samlet og interviewet 10 kendte kvinder og eksperter på hver deres felt, som alle deler ud af deres ekspertise og erfaringer.

Mød blandt andet Pernille Aalund, Anette Harbech Olesen og Thorbjørg Hafsteinsdottir.

Bogen har en optimistisk og saglig tilgang til emnet. Forfatterne, Gitte Høj og Lone Gjørtsvang er journalister med et årelangt speciale inden for sundhed og kvindeliv.

"Inspirerende og brugbar bog. Det er meget troværdigt, at forfatterne såvel som de deltagende eksperter alle er kvinder midt i livet."
Pernille Poulsen, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Elsk din (overgangs)alder
  • ISBN: 9788772044583
  • Omslagsdesign: Sofie Poulsen