Skip to content Skip to footer

Måske kan jeg blive diktator

Forfatter:Mikal Hem

Mange går rundt med en hemmelig drøm om at blive enevældig hersker i et eller andet land, men det er ikke så let at komme i gang med at føre planerne ud i livet. Der har indtil nu ikke rigtig været nogen overskuelige anvisninger til, hvordan man skulle gribe opgaven an rent praktisk. Det er der nu.

Yderligere information

Udgivelsesdato

24.05.2013

Sidetal

168

Køb bogen

title Beskrivelse

Igennem ti lektioner med illustrative eksempler fra verdens mest vellykkede diktatorer, giver denne bog letlæste anvisninger i alt, hvad man behøver at vide om fuldstændig magtovertagelse. Hvordan opbygger man en monumental personkult?  Hvordan lærer man at kontrollere medierne? Hvordan tilraner man sig astronomiske summer? Og – ikke mindst – hvad gør man for at holde sig ved magten i generation efter generation?

Nødvendig læsning for alle aspirerende despoter.

"Mikal Hem har begået en veloplagt lille bog, der med kulsort satire udstiller nogle af klodens farligste og mest ufrivilligt komiske mennesker." Mikkel Andersson, Jyllands-Posten "... man imponeres over Mikael Hems detailviden om diktatorernes liv og ugerninger." Per Michael Jensen, Politiken "Til politisk og samfundsinteresserede læsere og yndere af skarp satire og ironi om et alvorligt emne." Bent Birk Kristensen, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Kanske jeg kan bli diktator
  • ISBN: 9788771292336
  • Oversætter: Connie Møller Christensen
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson