Skip to content Skip to footer

Oplevelsesøkonomien

Arbejde er teater og enhver virksomhed er en scene
Forfatter:B. Joseph Pine II

En klassiker indenfor samfundsdebat, kulturstudier og erhvervsdrift. Bogen, der introducerede og definerede det nu allestedsnærværende begreb “Oplevelsesøkonomi”.

Yderligere information

Sidetal

325

Udgivelsesdato

23.09.2009

Køb bogen

title Beskrivelse

Her er bogen, der startede det hele. Oplevelsesøkonomien findes i dag i Danmark i utallige varianter. Erhvervsliv og turisme, kulturindustri, regioner og kommuner holder strategiseminarer og eksperimenterer på livet løs. Og overalt i vores uddannelsessystem undervises der i oplevelsesøkonomi. På gymnasierne, erhvervsakademierne, handelsskolerne og på universiteterne – fra æstetisk og kulturelt orienterede fag til master- og kandidatuddannelser på RUC og CBS.

Pine & Gilmore var de første, der formulerede ikke bare begrebet oplevelsesøkonomi, men hele tankegangen bag for ti år siden. Bogen er på én gang videnskab og oplevelse. Analyserne er provokerende, skarpt pointerede og profetiske – og indimellem meget morsomme. Der er gode råd både til det store erhvervsliv og til de små handlende.

Man bøjer sig i respekt for opfindsomheden, når det gælder om at sælge noget så dyrt som muligt og med højest mulig profit, og man kan ikke undgå at tænke, at lige her er de ultimative metoder til at sælge varm luft. Og samtidig giver Pine & Gilmore en fejende flot fremstilling af den vestlige økonomis udvikling fra 2. Verdenskrigs afslutning til i dag og udpeger for os de kommende udviklingstrin.

  • Originaltitel: Oplevelsesøkonomien
  • ISBN: 9788779555389
  • Oversætter: Joachim Wrang
  • Omslagsdesign: Christian Hvid