Skip to content Skip to footer

Eske Litle Bind 1

Forfatter:Martin Jensen

Martin Jensens anmelderroste historiske krimiserie om byfoged Eske Litle er nu samlet i to omnibus-bind. Omnibusserne rummer foruden de syv oprindelige bind i serien også ‘Soldaterhoren’, hvis handling går forud for de øvrige bøger.

Yderligere information

Sidetal

800

Udgivelsesdato

29.06.2023

Serie Eske Litle
Serienr.

1

Køb bogen

title Beskrivelse

Året er 1330, og Danmark er i panthavernes vold. Greverne af Holsten, Den kullede Gerd og Johan den Milde, kroner og afsætter konger efter forgodtbefindende, mens Kristoffer den Anden intrigerer mod dem begge i et, desperat forsøg på at holde kronen på hovedet. I Assens passer byfoged Eske Litle sit arbejde – godt hjulpet af sin sergent, friseren Bane – og han forsøger at holde sig uden for de politiske forviklinger, men det er nødvendigt at manøvrere magtspillets brikker. Midt i det hele begår folk forbrydelser – og mord – af forskellige årsager, og det er op Eske at søge retfærdigheden.

Første omnibus-bind indeholder følgende titler: ‘Eske Litle. Byfoged i Assens’, ‘Helligåndens gæster’, ‘Mens møllen maler’ og ‘Trækfugle’.

Andet omnibus-bind indeholder følgende titler: ‘Magtspor’, ‘Grevens mænd’, ‘Mand af ære’ og ‘Soldaterhoren’.

“… han indfrier nøje de mål, han har sat sig: At levere god underholdning."
– Politiken

“… sproget og skildringerne af daglig- og folkelivet anno 1332 springer så levende og sanseligt ud af siderne, at de giver rigeligt med læseoplevelser i sig selv."
–Berlingske

“… imponerende persongalleri, Martin Jensen sætter op. Det vokser bog for bog, og bøgerne bliver bedre og bedre."
– Fyns Amts Avis

 

  • Originaltitel: Eske Litle Bind 1
  • ISBN: 9788772049533
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson