Skip to content Skip to footer

Brande i natten

Forfatter:Michael Connelly

Bosch og Ballard er tilbage! Tredje bind i serien om Bosch og Ballard.

“Connelly er uden lige, når det handler om politiromaner, og endnu engang beviser han, at han er formens moderne mester.”
Publishers Weekly

Yderligere information

Sidetal

391

Udgivelsesdato

27.03.2020

Serie Ballard & Bosch
Serienr.

3

Køb bogen

title Beskrivelse

Dengang Bosch var helt grøn bag ørerne i drabsafdelingen, var John hans mentor. Nu ligger John i graven, men han efterlader sig en mordefterforskning, som plagede ham til det sidste. Harry Bosch og Renée Ballard slår pjalterne sammen for at opklare den tyve år gamle sag, og det umage makkerpar opererer i Los Angeles’ kriminelle natteliv som lys i det meget tætte mørke.

Spørgsmålet er, om John virkelig forsøgte at bringe sagen for dagens lys, eller om han havde grund til at skjule den i mørket.

Når lyset bliver ild, kan det brænde alt for stærkt.

"I eftertiden er det en saxofon, bas, klaver og trommer, som væver melankoli ind i denne spraglede senmoderne gobelin, smukt og farligt som en giftsnog i græsset. Altså ifølge Michael Connelly, som i mine øjne i dag er USA's bedste nulevende krimiforfatter ... 'Brande i natten' er ren nydelse. En af den slags krimier, jeg læser i rationer for ikke at brænde det hele af i et hug."
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"Spændende og velskrevet krimi fra Los Angeles rå miljø. Harry Bosch har mange trofaste fans, og de vil ikke blive skuffet af denne krimi. De får er et veltænkt og komplekst plot, Harry Boschs fandenivoldskhed kombineret med Renee Ballards rå sårbarhed. Det fungerer rigtigt godt, og man er som læser fanget hele vejen igennem."
Sanna Stagaard Gade, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Brande i natten
  • ISBN: 9788772045184
  • Oversætter: Inger Kristensen
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson