Skip to content Skip to footer

Uren pædagogik 3

Forfatter:(red.) Forfatter:Lene Tanggaard Forfatter:Svend Brinkmann Forfatter:Thomas Aastrup Rømer

Tredje bog i serien om Uren pædagogik, hvor en række forskere og pædagoger drøfter begrebsmæssige, praktiske og videnskabelige problemer ved det eksisterende sprog om pædagogik og uddannelse.

Yderligere information

Sidetal

199

Udgivelsesdato

14.08.2017

Køb bogen

title Beskrivelse

Du bør ikke læse denne ubrugelige bog. Du bliver hverken mere kompetent eller mere læringsparat, tværtimod.

Bogen består af forstyrrelser, kritikker, destruktioner og opløsninger samt nogle upraktiske råd og sære opbyggelige bemærkninger, der kan rive pædagogikken løs fra dens aktuelle ensomhed og bringe den i kontakt med dens kulturelle, sociale og politiske virkelighed og baggrund. Når du er færdig, er du efterladt kompetence- og læringsløs.

Til gengæld får du måske lyst til at tænke, skabe, handle og kritisere på de steder, hvor du står. Lyder det ikke besværligt?

 

"... bogen fortjener mange læsere. På trods af at strid er bogens tema, indeholder den gode og nuancerede bidrag til den fortsatte dialog og samtale."
Gunnar Green, Folkeskolen

"Find nogle kollegaer at læse bogen sammen med og diskutere med. Det er ikke for sent at vende skuden. Køb bogen, læs bogen og snak med andre om indholdet!"
Karakteren 12
Kai Pedersen, AKT Bladet

"Det er en både spændende, og for nogle, provokerende udgivelse, som formår at røre godt rundt i gryden af pædagogisk viden. Oplagt læsning blandt de pædagogiske faggrupper og studerende inden for de pædagogiske fag."
Henrik Munch Jørgensen, Lektørudtalelse

  • ISBN: 9788771299991
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson

Du kunne også være interesseret i...