Skip to content Skip to footer

To slags sandhed

Forfatter:Michael Connelly

De to sager, der ikke har med hinanden at gøre, vrider sig rundt om Bosch som pigtråd, og han forstår, at der er to slags sandhed. Den, der gør dig fri, og den, der begraver dig i mørket.

“Alt er skrevet i et smukt og sagte sprog. Hvor der både er plads til strisseren Bosch, som ligner manden ved baren i Edward Hoppers berømte maleri ‘Natteravne’, og halvbroren advokaten Haller, som skægt nok ligner skuespilleren Matthew McConaughey på en filmprik. Fremragende!”
Bo Tao Michaëlis, Politiken

Yderligere information

Sidetal

320

Udgivelsesdato

25.10.2018

Serie Bosch
Serienr.

20

Køb bogen

title Beskrivelse

Harry Bosch arbejder gratis for San Fernando-politiet med uopklarede sager og bliver kaldt ud til et lokalt apotek, hvor en ung medarbejder er myrdet. Og bag sagen begynder en million-svindel med falske recepter at tårne sig op.

Imens bringer folkene fra hans gamle arbejdsplads LAPD dårligt nyt. Ni dage senere bliver en morder, Bosch har fældet for 30 år siden, lukket ud af dødgangen som en fri mand, nye dna-spor har frikendt ham. Og så må Bosch kæmpe for at rense sit rygte og grave den gamle sag igennem igen.

De to sager, der ikke har med hinanden at gøre, vrider sig rundt om Bosch som pigtråd, og han forstår, at der er to slags sandhed. Den, der gør dig fri, og den, der begraver dig i mørket.

"Connelly er først og fremmest den eminente plotmager, og også denne gang har han skruet to sideløbende intriger så effektfuldt sammen, at spændingskurven holdes oppe hele vejen igennem ... Karakteristisk for Connelly er den grundige research og ikke mindst de gedigne miljøskildringer ... Den solide forankring i den sociale virkeligheds verden bidrager i høj grad til at intensivere uhyggen i skildringerne. Makkerparret Connelly og Bosch er i fin form."
⭐⭐⭐⭐⭐
Jørgen Johansen, Berlingske

"Alt er skrevet i et smukt og sagte sprog. Hvor der både er plads til strisseren Bosch, som ligner manden ved baren i Edward Hoppers berømte maleri 'Natteravne', og halvbroren advokaten Haller, som skægt nok ligner skuespilleren Matthew McConaughey på en filmprik. Fremragende!"
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"Som altid har Michael Connelly formået at skrue en historie sammen, hvor man som læser er tryllebundet indtil sidste linje."
Jannik Lunn, Københavneravisen

“For Gud ved hvilken gang tænkte jeg, at nu må den mand da sendes på ikke-aktiv pension. Og så læste jeg selvfølgelig bogen i ét stræk. For lige så svært, som Michael Connelly har ved at sende sin hovedperson – og cashcow – Harry Bosch på aftægt, lige så svært er det at holde op med at læse om ham.”
Claus Kjærsgaard, Helsingør Dagblad

"Connelly er nu oppe på 17 bind om Harry Bosch, og efter min mening har han aldrig været bedre – og det er en bedring fra et meget højt niveau. Det er en meget spændende og uhyre velskrevet krimi, der er meget svær at lægge fra sig."
Per Månson, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Two Kinds of Truth
  • ISBN: 9788772042091
  • Oversætter: Søren K. Barsøe
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson