Skip to content Skip to footer

Tæller vi det der tæller

Bruger vi ressourcerne forkert, når vi forsøger at sætte enhver slags arbejde på en formel og er det tid til, at produktivitet og værdi i arbejdslivet gentænkes og gøres op i andet end målbare enheder?

Yderligere information

Udgivelsesdato

11.11.2016

Sidetal

304

Køb bogen

title Beskrivelse

Den såkaldte ‘djøfisering’ er fejet gennem arbejdslivet de seneste år. Vores indsats skal kunne måles og vejes, og resultaterne gøres op, for at det tæller. Rationalet er, at vi således bliver mere effektive og produktive – men bliver vi nødvendigvis det, når vi tæller alt? Og hvilke konsekvenser har målstyring og standardisering for den enkelte medarbejder, for samarbejdsrelationer og organisationer som helhed?

Denne bog undersøger målstyring og standardisering i arbejdslivet og belyser både muligheder og mangler. Med et kritisk perspektiv på ‘målstyringens herredømme’ er bogen et oplæg til debat om den udvikling, der påvirker arbejdslivet for hundredtusindvis af danskere. Samtidig introducerer forfatterne alternative måder til at organisere arbejdet på og sikre tilfredsstillende resultater.

"Antologien er spændende, debatskabende og velskrevet ... Det, jeg især godt kan lide ved "Tæller vi det, der tæller?" er, at forfatterne introducerer nogle alternative måder at organisere arbejdet på."
Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten

  • Originaltitel: Tæller vi det der tæller
  • ISBN: 9788771298727
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson