Skip to content Skip to footer

Nathold (PB)

Forfatter:Michael Connelly

Michael Connelly indleder nu en serie, der begynder strålende som en New York Times-bestseller, med en kvindelig strømer, som kun har arbejdet 14 år i politiet, Renée Ballard.

Første bind i Ballard & Bosch-serien.

Yderligere information

Sidetal

350

Udgivelsesdato

26.03.2020

Serie Ballard & Bosch
Serienr.

1

Køb bogen

title Beskrivelse

I ‘Nathold’ har Ballard rodet sig ud i en hel del besvær. Hun er blevet omplaceret til natholdet, fordi hun har klaget over sexchikane og over, at hendes partner har svigtet hende. Hendes nye partner vil helst være hjemme hos familien, hvad der gør Ballard til en ensom ulv om natten. Hun er vokset op på Maui, datter af en kvinde fra Hawaii, som ikke vil have noget at gøre med hende, og en surfer-far, der druknede. Når hun ikke er på vandet, følger vi hende rundt overalt i Los Angeles, utrætteligt i kamp mod pushere, voldtægtsmænd og mordere.

Den første sag handler om en transseksuel kvinde, der bliver pryglet næsten til døde. Den anden sag lukker op med en nedskydning af fem mennesker i natklubben The Dancers.

René Ballard er et friskt, nyt bekendtskab fra Connelly. Hun er stærk, uafhængig og fuld af fejl som hendes forgænger Harry Bosch.

  • Originaltitel: The Late Show
  • ISBN: 9788772043883
  • Oversætter: Søren K. Barsøe
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson