Skip to content Skip to footer

Limousineadvokaten (PB)

Forfatter:Michael Connelly

Første bog i serien om Limousineadvokaten Mickey Haller.

Yderligere information

Sidetal

442

Udgivelsesdato

18.05.2022

Serie Limousineadvokaten
Serienr.

1

Køb bogen

title Beskrivelse

Mickey Haller er forsvarsadvokat, men han har ikke noget kontor. I stedet holder han til på bagsædet af sin Lincoln Town Car. Han er Limousineadvokaten.

For tiden sidder den tidligere klient, Earl Briggs, bag rattet, for det kniber med betalingen. Da en velhavende mordtiltalt fra Beverly Hills beder Haller tage hans sag, kan han ikke sige nej, men situationen udvikler sig, da et brutalt mord vender op og ned på alt. Limousineadvokaten må bruge al sin kynisk erhvervede indsigt i systemets mange smuthuller for at redde både klienten og sit eget skind.

Connelly er uddannet journalist, og i dag producerer og skriver han selv, når hans krimier bliver omsat til tv-serier som HBO’s ‘Bosch’ og Netflix’ ‘The Lincoln Lawyer’.

Michael Connellys kriminalromaner har altid ligget i toppen af bestseller-listerne, og de har indbragt ham adskillige priser, deriblandt Edgar, Anthony, Macavity Awards og RBD International Prize for Crime Writing og Palle Rosenkrantz-Prisen.

I samme serie: Den enes død, Uskyldens lov.

"... en opdateret udgave af Raymond Chandler, nu med hiphop og crack ... Han svælger ikke i blod og hjernemasse, men dyrker heller ikke sin hovedpersons privatliv med forbitrede koner/mænd, forsømte børn og sure sokker, og tusind tak for det!"
Helle Hellman, Politiken

"Man lægger sig fladt på maven for plotmesteren Connellys virtuose kunnen." Weekendavisen

  • Originaltitel: The Lincoln Lawyer
  • ISBN: 9788772047119
  • Oversætter: Søren K. Barsøe
  • Omslagsdesign: Malene Rauhe