Skip to content Skip to footer

Uskyldens lov

Forfatter:Michael Connelly

Komplottet vokser for hvert øjeblik i dette hæsblæsende retssalsdrama med Limousineadvokaten Mickey Haller.

Yderligere information

Sidetal

437

Udgivelsesdato

13.05.2022

Serie Limousineadvokaten
Serienr.

6

Køb bogen

title Beskrivelse

Mickey Haller har fejret en sejr i retssalen og er på vej hjem, da han bliver vinket ind til siden af en betjent. I bagagerummet på hans store Lincoln finder betjenten et dryppende lig. Det virker, som om nogen er ude på at få ram på Haller, og da han bliver tiltalt for mord, må han forsvare sig selv. Men mod hvem?

For hvert menneske, som findes ikke skyldig i en kriminel handling, må der findes et andet menneske et sted derude, der er skyldig i netop den handling. Og for at bevise absolut uskyld må den skyldige først findes og afsløres for loven. Det er uskyldens lov.

"Suveræn og sentimental retssalskrimi ... 'Uskyldens lov' er af den sædvanlige litterære standard, plotmæssige kvalitet og socialkritiske intention, som du finder som vandmærke i alle Connellys værker."
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"... Michael Connelly kan virkelig skrive et dialogbaseret retssalsdrama, der får én til at klappe relativt meget i hænderne. Især fordi Haller nærmest hele tiden synes ikke blot at være et skridt foran anklagemyndigheden, men også læseren, hvilket i sagens natur afføder flere underholdende overraskelser undervejs fra start til slut."
Jakob Genz, Berlingske

“Dette er endnu et hæsblæsende bind i serien om den knivskarpe og hårdtslående forsvarsadvokat Haller. Bogen starter lige på og hårdt, og læseren må bare følge med og holde tungen lige i munden, mens handlingen udspiller sig i den tætpakkede retssal.”
Merete Trap, Litteratursiden.dk

  • Originaltitel: The Law of Innocence
  • ISBN: 9788772046877
  • Oversætter: Inger Kristensen
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson, Malene Rauhe