Skip to content Skip to footer

Kvinder og vin

Forfatter:Erik Skovenborg Forfatter:Malene Smidt Hertz

Fra nyttig viden til sund nydelse

Hvad sker der i hjernen, når du drikker vin? Gør man klogt i at holde hvid januar? Er kvinder dygtigere vinsmagere end mænd? Hvorfor giver nogle vine hovedpine og andre ikke? Hvordan husker man sin vinsmag? Hvilken vin til hvilken mad? Hvordan afkoder man vinens smag foran vinhylden?

Yderligere information

Udgivelsesdato

19.05.2015, 2015-05-19

Sidetal

304

Køb bogen

title Beskrivelse

Kvinder og vin er en opslagsbog, der bringer svar på en lang række spørgsmål fra den nysgerrige vindrikker. Tilgangen er uprætentiøs til trods for den grundige research bag svarene.

Kvinder køber og drikker vin på lige fod med mænd. Alligevel er den gængse litteratur på området ofte bygget op om den tilgang, mænd har til vindrikning. Kvinder tænker vin anderledes. Kvinder vil gerne have den gode historie, men tænder sjældent på nørdet vinviden om jordbunds­forhold, gæringsteknikker eller dyre kultvine. Vin er lig med livskvalitet, og kvinder er nysgerrige efter at få det bedste ud af vinen.

Bogen tager sit afsæt i den kvindelige vindrikker, og såvel kvinder som mænd kan have glæde af at læse den.

"... den er underholdende, oplysende, adspredende, appetitlig og let tilgængelig uden at være letbenet."
Suzanne Tram, Nordjyske Stiftstidende

"Mangen en dansk (kvinde) vil finde bogen interessant og helt sikkert blive glad for at modtage den som værtinde-eller måske endda julegave."
Janne Tolstrup, Dagens Medicin

  • Originaltitel: Kvinder og vin
  • ISBN: 9788771294804
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson