Skip to content Skip to footer

Filosofien i hverdagen

Forfatter:Christian Hansen

Praktisk og anvendelig filosofiintroduktion, der giver svar på spørgsmålene: Hvad er filosofi egentlig? Og hvad kan jeg bruge filosofien til? Bogen indeholder en række filosofiske øvelser, der tager udgangspunkt i hverdagslivet.

“Det er måske ikke alle filosoffer, der bryder sig om, at Christian Hansen piller filosofien ned fra dens piedestal for at nå ud til ‘almindelige dødelige mennesker’, men forfatteren gør det – og gør det virkelig godt. … Hvorfor skulle jeg filosofere? Dette er et af hovedspørgsmålene i ‘Filosofien i hverdagen’. Der er tale om en letlæselig og direkte anvendelig introduktion til den filosofiske tankegang – for børn og voksne, elever og undervisere, alle burde læse denne bog allerede i folkeskolen!”
Sabine Bjørg Jensen, E-pressen.dk

Yderligere information

Sidetal

101

Udgivelsesdato

02.09.2005

Køb bogen

title Beskrivelse

Denne bog er en praktisk og anvendelig filosofiintroduktion, der giver svar på spørgsmålene: Hvad er filosofi egentlig? Og hvad kan jeg bruge filosofien til?

Bogen er udstyret med en række filosofiske øvelser, der tager udgangspunkt i hverdagslivet. Og på den måde holder bogen fast i den kendsgerning, at filosofien altid må hente sit råstof fra menneskers liv og møde med verden.

"Det er måske ikke alle filosoffer, der bryder sig om, at Christian Hansen piller filosofien ned fra dens piedestal for at nå ud til 'almindelige dødelige mennesker', men forfatteren gør det – og gør det virkelig godt. ... Hvorfor skulle jeg filosofere? Dette er et af hovedspørgsmålene i 'Filosofien i hverdagen'. Der er tale om en letlæselig og direkte anvendelig introduktion til den filosofiske tankegang – for børn og voksne, elever og undervisere, alle burde læse denne bog allerede i folkeskolen!"
Sabine Bjørg Jensen, E-pressen.dk

  • Originaltitel: Filosofien i hverdagen
  • ISBN: 9788779554009
  • Omslagsdesign: Joyce Grosswiler