Skip to content Skip to footer

Det femte vidne

Forfatter:Michael Connelly

“… som altid hos Connelly er både skrift og plot en nydelse. Herligt hårdkogt anrettet.”
Bo Tao Mïchaelis, Politiken

Yderligere information

Sidetal

438

Udgivelsesdato

27.07.2023

Serie Limousineadvokaten
Serienr.

4

Køb bogen

title Beskrivelse

Det er en hård tid for limousineadvokaten Mickey Haller, der har udvidet forretningen til at omfatte tvangsauktioner, men en af hans klienter anklages for at have myrdet den bankrådgiver, som er ansvarlig for at tage hendes hjem.

Haller og hans hold forsøger at få Lisa Trammel frikendt, selvom beviserne peger på, at hun er skyldig, men det viser sig hurtigt, at offeret selv gjorde forretninger på det sorte marked. Som om det ikke var nok, bliver Haller overfaldet … I det mindste er han sikker på, han er på rette spor.

Det skrev pressen om Limousineadvokaten:
“… en opdateret udgave af Raymond Chandler, nu med hiphop og crack … Han svælger ikke i blod og hjernemasse, men dyrker heller ikke sin hovedpersons privatliv med forbitrede koner/mænd, forsømte børn og sure sokker, og tusind tak for det!”
❤️❤️❤️❤️❤️
Helle Hellman, Politiken

"Hvorfor man ivrigt læser sig gennem 400 sider om en retssag med alle mulige procedurespørgsmål, er egentlig lidt af en gåde, men det gør man. For til sidst at tabe næse og mund, men det må læseren selv opleve. 'Det femte vidne' vandt Harper Lee-prisen, og Haller optræder i serien 'The Lincoln Lawyer' på Netflix. Og vil man se en af de bedste krimier på tv, er serien om hans anden snuserhelt, Bosch, oplagt. Der er hele syv sæsoner på Viaplay."
Bo Bjørnvig, Weekendavisen

"... som altid hos Connelly er både skrift og plot en nydelse. Herligt hårdkogt anrettet."
Bo Tao Mïchaelis, Politiken

"Velskrevet og hæsblæsende retssalskrimi, med den knivskarp advokat Haller som hovedkarakter."
Stine Grabas, Lektørudtalelse

"... et helt eminent retssalsdrama. Der er spændinger, vildledning og rænkespil mellem forsvarer og anklager. Der er et plot, som hele tiden tager nye drejninger, og som sædvanligt sætter Californien og Los Angeles en flot ramme om historien. Connelly formår igen at skrive, så man har forbasket svært ved at lægge bogen fra sig"
Bogblogger.dk

  • Originaltitel: The Fifth Witness
  • ISBN: 9788772048741
  • Oversætter: Rasmus Hastrup
  • Omslagsdesign: Malene Rauhe