Skip to content Skip to footer

De største filosoffer

anvendt i arbejdslivet og i hverdagen
Forfatter:Christian Horn

Til dig, der ønsker at vide mere om historiens mest kendte filosoffer, og som er nysgerrig på, hvordan man kan bruge filosofien i hverdagen.

Yderligere information

Sidetal

300

Udgivelsesdato

01.08.2023

Køb bogen

title Beskrivelse

Denne bog henvender sig til dig, der ønsker at vide mere om historiens mest kendte filosoffer, og som er nysgerrig på, hvordan man kan bruge filosofien i hverdagen.

Den tyske filosof Karl Jaspers skrev: “Man kan ikke komme uden om filosofien. Spørgsmålet er blot, om man er sig den bevidst eller ikke, om den, man har, er god eller dårlig, forvirret eller klar.” Bogen giver hjælp til at forbinde filosoffernes tanker med de emner, du fordyber dig i som studerende, praktiske problemstillinger på dit arbejde og med privatlivets forskellige forhold og udfordringer.

I sin nye bog om de største filosoffer bringer Christian Horn stort set alle de væsentlige spørgsmål i øjenhøjde med læseren. Ud over at gennemgå en række væsentlige tænkere – både gamle og nye – tager bogen fat i filosofiske grundtemaer som etik, liv, sprog og værdier, der er relevante for alle at forholde sig til – uanset om man er leder, medarbejder eller blot et nysgerrigt menneske. I filosofi er spørgsmålene typisk vigtigere end svarene, og Horns bog er især anbefalelsesværdig, fordi den hjælper læseren til at stille gode og erkendelsesudviklende spørgsmål.
– Svend Brinkmann

"I sin nye bog om de største filosoffer bringer Christian Horn stort set alle de væsentlige spørgsmål i øjenhøjde med læseren. Ud over at gennemgå en række væsentlige tænkere – både gamle og nye – tager bogen fat i filosofiske grundtemaer som etik, liv, sprog og værdier, der er relevante for alle at forholde sig til – uanset om man er leder, medarbejder eller blot et nysgerrigt menneske. I filosofi er spørgsmålene typisk vigtigere end svarene, og Horns bog er især anbefalelsesværdig, fordi den hjælper læseren til at stille gode og erkendelsesudviklende spørgsmål."
Svend Brinkmann

"Christian Horn fører os helt utroligt pædagogisk igennem filosofihistorien med en opfordring til kritisk tænkning og filosofisk fordybelse i alle livets situationer. En uhyre spændende og mangefacetteret bog, der burde kunne finde interesse hos et stort antal læsere."
Lektørudtalelse

 

  • ISBN: 9788772049564
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson