Skip to content Skip to footer

20 sjældne og truede dyrearter – og hvordan de tilberedes

en politisk ukorrekt kogebog
Forfatter:Finn Lykke Schmidt

“Jeg grinede flere gange, mens jeg læste denne ‘umulige’ bog … Uden at have afprøve en eneste af opskrifterne, begået af kokken Louise Visfeldt, så tænker jeg, at de ‘holder’. Og bogens måske største fortrin er Tone Julskjærs hylende sjove tegninger af en småsvedende, grim og usympatisk kok, der er lige ved at indfange, aflive eller partere endnu en uhyre sjælden art.”
Max Steinar, Jæger

Yderligere information

Sidetal

97

Udgivelsesdato

13.10.2021

Køb bogen

title Beskrivelse

Sjældne og truede arter er svære at finde, da der er få eksemplarer tilbage i verden, og det er normalt forbudt at fange og spise dem. Hvis du alligevel formår at få fat på dem, garanterer vi til gengæld en unik spiseoplevelse for dig og dine gæster. Hvis du ikke får fat i de truede arter, kan retterne tilberedes med andre dyr, der til gengæld er meget nemme at finde.

Disse dyr er meget almindelige, og selvom de måske ikke forstår, hvorfor de skal dø, bare fordi de findes i enorme antal, er de helt lovlige at anskaffe og kan købes i enhver slagterbutik eller supermarked. Du behøver ikke at se, hvordan de lever, eller hvordan de fanges og aflives, så du kan nyde din madlavning og servere dit måltid med ren samvittighed.

Illustrationer af Tone Julskjær. Opskrifter af Louise Visfeldt.

“Jeg grinede flere gange, mens jeg læste denne ‘umulige’ bog … Uden at have afprøve en eneste af opskrifterne, begået af kokken Louise Visfeldt, så tænker jeg, at de ‘holder’. Og bogens måske største fortrin er Tone Julskjærs hylende sjove tegninger af en småsvedende, grim og usympatisk kok, der er lige ved at indfange, aflive eller partere endnu en uhyre sjælden art.”
Max Steinar, Jæger

  • ISBN: 9788772047294
  • Illustrator: Tone Julskjær
  • Omslagsdesign: Tone Julskjær