Skip to content Skip to footer

Tom Jones

Forfatter:Tom Jones

Selvbiografi

Tom Jones ser tilbage på en karriere, der spænder over seks årtier, og som har nået strålende tinder, men som også har budt på personlige lavpunkter.

Yderligere information

Udgivelsesdato

10.11.2017

Sidetal

416

Køb bogen

title Beskrivelse

Arbejderdrengen fra Wales beretter ærligt og i et ligefremt sprog, hvor humoren hele tiden bobler under overfladen. Hvordan var Vegas? Hvordan var Elvis? Hvordan er det at blive overdænget af dametrusser? Og hvordan slipper man ud af rollen som sexikon?

Han nåede fra Wales til toppen af showbusiness, som han klamrede sig til, selvom prisen var høj. Det fortæller Sir Tom åbent om, og han deler sine erfaringer i forhold til spørgsmålet om, hvordan man holder sig på toppen og fornyr sig kunstnerisk uden at forfalde til klicheer og uden at blive til grin.

“En god og ærlig bog om en legende, der ikke vil stoppe. Der gennem årene har fyldt verden med det ene store hit efter det andet, og hvor vi fortsat hopper rundt og skråler til Delilah og Green Green Grass of Home. For ikke at tale om Kiss og Sex Bomb … et sjovt minde at have stående på hylden, en beskrivelse af musikbranchen gennem et halvt århundrede og en kunstner, der ikke er til at vippe af pinden … nyd at læse hvor meget familien såvel i hans unge som ældre år har betydet kolossalt meget for ham.”
Finn Byrgesen, Bogsyn.dk

"Velskrevet beretning med mange sjove anekdoter og historier om kendisser, skrevet i et ofte letterere bramfrit sprog ... det er en underholdende og på mange områder ærlig beretning ... den vil tilfredsstille de fleste fans."
Steffen Gordon Nielsen, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Over the Top and Back – The Autobiography
  • ISBN: 9788771299830
  • Oversætter: Poul Bjergegaard
  • Omslagsdesign: Christian Hvid