Skip to content Skip to footer

Griezmann

Forfatter:Cyril Collot Forfatter:Luca Caioli

Min historie

Den første biografi om den franske stjerneangriber.

Yderligere information

Udgivelsesdato

17.11.2017

Sidetal

248

Køb bogen

title Beskrivelse

“Jeg var bare et barn, der var landet i en verden af professionel fodbold og troede, jeg kunne gøre præcis, hvad jeg ville. Men jeg har lært af mine fejl. Jeg har gjort alt for at ændre mig, både på og uden for banen.”

Antoine Griezmann er fremtidens moderne topangriber: hurtig, skarp, alsidig og arbejdsom. I dag er han en nøglespiller både for det franske landshold og i klubregi. Men starten var svær. Ingen af de franske storklubber turde satse på den ellers meget talentfulde, unge spiller. Han var for lille, sagde de.

I stedet kom han som trettenårig til den spanske klub Real Sociedad, hvor hans talent blev udviklet i årene 2005-2014. I topklubben Atletico Madrid slog han straks igennem og var en vigtig brik, da de endte i Champions League-finalen i 2016. Samme år blev han topscorer ved EM og kåret til turneringens Bedste Spiller.

Men i både Champions League- og EM-finalen blev han snydt for de store trofæer. Og også i kampen om Ballon d’Or står han i skyggen af legenderne Messi og Ronaldo. Men humørbomben med det smukke smil og den altid skiftende frisure er fremtidens mand og har tænkt sig at vinde titler. Måske allerede ved sommerens VM i Rusland.

"For fodboldfans rent guf om en af de mest lovende unge angribere i international fodbold."
Carsten Güllich-Nørby, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Griezmann
  • ISBN: 9788772040905
  • Oversætter: Jens Peter Kaj Jensen
  • Omslagsdesign: Christian Hvid