Skip to content Skip to footer

Speed of Trust – den afgørende forskel

Forfatter:Rebecca Merrill Forfatter:Stephen M.R. Covey

Virkningen af tillid er ofte overset i såvel professionelle som private relationer. Stephen M.R. Covey afdækker, hvordan tilgangen til tillid gør en afgørende forskel i den globale økonomi.

Yderligere information

Udgivelsesdato

01.08.2012

Sidetal

407

Køb bogen

title Beskrivelse

Bogen udfordrer den holdning, at tillid er en blød og udelukkende social værdi, og viser, hvordan tillid fungerer som en økonomisk drivkraft – en målbar egenskab der gør virksomheder mere profitable, gør personer mere fremmelige og tilfører forhold af alle slags en udbytterig dynamik.

Covey trækker på sin praktiske erfaring som leder af en virksomhed, der under hans ledelse gik fra en aktieværdi på under 3 millioner til 160 millioner dollars.

Bogen er bygget op med stribevis af eksempler på vigtigheden af tillid i erhvervsbranchen og viser, hvordan den breder sig som ringe i vandet – også i personlige forhold.

"Særligt overbevisende er bogens mange rollemodeller. Typisk forretningsfolk med så stålfast en integritet, ærlighed, ydmyghed, åbenhed, offervilje og lydhørhed, at det er umuligt for læseren ikke at føle sig inspireret. Derudover er bogen komplet med øjenåbnende øvelser, eksempler og handlingsplaner, der er lige til at tage fat på og anvende selv." ***** Dennis Nørmark, Jyllands-Posten "... bogen er fyldt med eksempler fra forfatterens hverdag, som nok er amerikansk, men som læseren nemt kan omsætte. Bogens konkrete eksempler gør den lettere at læse. Bogen er særdeles systematisk opbygget." John Møller, Plenum

  • Originaltitel: Speed of Trust – The One Thing That Changes Everything
  • ISBN: 9788779559660
  • Oversætter: Martin Skovhus