Skip to content Skip to footer

Nye perspektiver på stress

Er stress en folkesygdom, der rammer selv de mest velfungerende medarbejdere, eller er stress bare et andet ord for travlhed og brok?

Yderligere information

Udgivelsesdato

04.10.2013

Sidetal

227

Køb bogen

title Beskrivelse

Mange i den danske befolkning føler sig stressede, og vi hører meget om, at stress koster samfundet og virksomheder dyrt. Det forekommer derfor paradoksalt, at stress ikke er en officiel diagnose. Er vi blevet til en nation af pylrede og krævende medarbejdere, som vil det hele både på hjemme- og arbejdsfronten? Eller dækker stress over en reel psykisk og fysisk lidelse, som opstår på grund af urimelige arbejdsbetingelser?

Bogen her giver nye bud på, hvad stress handler om. Den formidler både den nyeste viden om fænomenet og rummer løsningsorienterede bud fra nogle af landets mest erfarne praktikere, som arbejder for at afhjælpe stress.

"Det er en fremragende bog, der åbner for nye veje og perspektiver til håndtering af de belastninger, vi nu engang mødes af i vores dagligdag. Jeg kan varmt anbefale bogen til alle, der interesserer sig for arbejdsmiljøet og for at skabe gode, sunde arbejdspladser og relationer."
Kirsten Koudahl, Plenum

"'Nye perspektiver på stress' er fuld af spændende indfaldsvinkler på stress, både som tilstand og som begreb ... det er vældig stimulerende med faglige analyser, som løfter sig op over individuelle personlighedsfaktorer og anskuer stress som det komplekse kulturfænomen, det (også) er."
Christian Graugaard, Politiken

"... gør op med tidens nemme tilbud om stresshåndtering."
Kristeligt Dagblad

"Læs den, hvis du vil inspireres fra mange forskellige vinkler på stress som forskningstema, filosofisk begreb og fænomen i psykologens arbejde. Den kan varmt anbefales."
Marie Kingston, Psykolog Nyt

"En meget nuanceret antologi, der giver nye perspektiver på stress, og den belyser i høj grad, hvor komplekst emnet er."
Mette Fersum, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Nye perspektiver på stress
  • ISBN: 9788771291674
  • Omslagsdesign: Joyce Grosswiler