Skip to content Skip to footer

At overvinde lavt selvværd

Forfatter:Melanie Fennell

en selvhjælpsguide på grundlag af kognitive adfærdsteknikker

Mange mennesker oplever, at deres lave selvværd har en både smertefuld og ødelæggende effekt på deres liv.

Yderligere information

Udgivelsesdato

04.10.2002, 2002-10-04

Sidetal

259

Køb bogen

title Beskrivelse

I denne bog henviser ordet ´selvværd´ til de overordnede tanker, som en person har om sig selv. Hvis disse tanker hovedsageligt er uvenlige og kritiske, og hvis man føler, at ens sande selv er svagt, utilstrækkeligt, undertrykt eller usikkert – hvilket mange mennesker føler i mere eller mindre udstrakt grad – så er der god grund til at læse denne bog.

Bogen bygger på kognitiv adfærdsterapi, der indeholder elementer fra både psykodynamisk og adfærdsterapeutisk teori og metode. Den kræver læserens aktive medvirken og gennemgår konkrete teknikker og metoder, der fremover kan bruges i en lang række situationer og samtidig forebygger eventuelle tilbagefald.

Melanie Fennell er psykolog på afdelingen for klinisk psykologi ved Warneford Hospital i Oxford og tilknyttet Department of Psychiatry ved Oxford University, hvor hun koordinerer videreuddannelsen i kognitiv psykologi for personalegrupper inden for sundhedssektoren. Hun rejser desuden verden rundt med sine forelæsninger og workshops og har i den forbindelse været i Danmark ved flere lejligheder.

  • Originaltitel: Overcoming low self-esteem
  • ISBN: 9788779550094
  • Oversætter: Hanne Beck
  • Omslagsdesign: Joyce Grosswiler
  • Forord / Efterskrift: Finn Lykke Schmidt