Skip to content Skip to footer

Følelser i ledelse

Forfatter:Claus Elmholdt Forfatter:Lene Tanggaard

Følelserne er kommet ud af skabet, ikke for følelsernes skyld, men fordi følelserne i dag betragtes som en ressource og produktivkraft – et redskab i jagten på trivsel, effektivitet og bedre bundlinje.

Yderligere information

Udgivelsesdato

20.06.2011

Sidetal

246

Serie Moderne Arbejdsliv
Køb bogen

title Beskrivelse

Følelser er ikke længere nogen, vi gemmer væk i privatlivet. De betragtes tværtimod som intelligente værktøjer for den selvbevidste leder. Denne bog henvender sig til dig, der ønsker at vide mere om, hvad den emotionelle vending kan betyde for dagligdagen som leder eller medarbejder i nutidens organisationer.

Når det gælder ledelse, så er følelserne nemlig for alvor kommet på mode.  Ledelse er blevet en følelsesdisciplin, og evnen til at forstå og regulere følelser i sig selv og andre er blevet en eftertragtet ledelseskompetence.

Denne bog rummer bud på, hvordan du kan bruge følelser på arbejde og derved øge energien og engagementet. Samtidig leverer bogen kritiske perspektiver, der belyser, hvad der sker, når følelserne på arbejde tager overhånd, eller når medarbejdere og ledere kommer i klemme i kravet om at det personlige engagement.

  • Originaltitel: Følelser i ledelse
  • ISBN: 9788779559110
  • Omslagsdesign: Thomas Simsby