Skip to content Skip to footer

At overvinde perfektionisme

Forfatter:Roz Shafran Forfatter:Sarah Egan Forfatter:Tracey Wade

Perfektionismen kan dominere på en ødelæggende og hindrende måde. Denne bog anviser metoder og øvelser til at ændre den karakteristiske alt eller intet-tankegang til en mere udviklende fleksibilitets- og frihedstankegang. 

“En bog bredt henvendt til alle, hvis tilværelse formørkes af en overdreven selvkritisk indstilling. Det er min fornemmelse, at deres pårørende også kan hente tiltrængt forståelse ved at læse med.”
Alma Lind Jensen, Lektørudtalelse

Yderligere information

Udgivelsesdato

06.06.2012

Serie Nye psykologiske perspektiver
Køb bogen

title Beskrivelse

At stræbe efter at gøre sit absolut yderste er en god egenskab, og det er godt at sætte store mål for sig selv. Men lider man af overdreven perfektionstrang, vil det aldrig føles godt nok, uanset hvor hårdt man stræber. Man vil gerne fremstå perfekt i alle henseender og kommer derfor til at sætte helt urealistiske standarder for sig selv, standarder, der i virkeligheden stiller sig i vejen for, at målene kan indfries. Perfektionisme udspringer af lavt selvværd og kan uden fornøden indgriben medføre tvangsadfærd og depressioner.

‘At overvinde perfektionisme’ beskriver hvordan perfektionismen kan dominere på en ødelæggende og hindrende måde og anviser metoder og øvelser til at ændre den karakteristiske alt eller intet-tankegang til en mere udviklende fleksibilitets- og frihedstankegang. 

"En bog bredt henvendt til alle, hvis tilværelse formørkes af en overdreven selvkritisk indstilling. Det er min fornemmelse, at deres pårørende også kan hente tiltrængt forståelse ved at læse med."
Lektørudtalelse, Alma Lind Jensen

  • Originaltitel: Overcoming Perfectionism
  • ISBN: 9788771290035
  • Oversætter: Kirsten Vesterager