Skip to content Skip to footer

Mindfulness – vejen til et godt liv med smerte, sygdom og stress

Forfatter:Vidyamala Burch

Et godt liv med smerte, sygdom og stress – hvordan det? Bogen her er en inspirerende og praktisk vejledning i, hvordan vi kan lære at acceptere og imødegå både fysiske og psykiske problemer.

Yderligere information

Udgivelsesdato

20.11.2012

Sidetal

239

Køb bogen

title Beskrivelse

Ved hjælp af opmærksomt nærvær, forskellige former for meditationspraksis samt mindfulness i dagligdagen kan vi lære at få styr på vores krop, følelser og lidelser – frem for at lade smerter, stress og angst styre rundt med os i en negativ spiral.

At det er gavnligt at praktisere mindfulness og meditation i forbindelse med sygdom og stress er i dag et anerkendt faktum – takket være Jon Kabat-Zinn og andre pionerer inden for det felt, hvor disse traditionelle metoder tages i anvendelse. Vidyamala Burch videreudvikler deres metoder og tilpasser dem, så de kan anvendes af alle, også mennesker, der lever med smerter og andre udfordringer. Hun trækker på sine egne erfaringer, både de dyrekøbte og smertefulde, og de lindrende og livsbekræftende.

Breathworks-programmet og øvelsesskemaerne fører os skridt for skridt frem mod det mål at kunne rumme vores livssituation på en måde, så tilværelsen ikke indskrænkes unødigt, og livsglæden ikke udtørres. Ved at planlægge, prioritere og dosere kan vi forenkle vores liv og mindske hverdagspresset. Bogen indeholder en cd med guidede mindfulness- og meditationsøvelser, brug den til at understøtte din praksis.

"... bogen her er fin at præsentere, fordi den er så godt skrevet, har sin egen metode, den medfølgende cd og – forfatteren – hun er så sød."
Alma lind Jensen, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Living well with pain and illness - the mindful way to free yourself from suffering
  • ISBN: 9788779558403
  • Oversætter: Stephen S. Mathiasen, Stella Lützer
  • Omslagsdesign: Christian Hvid