Skip to content Skip to footer

Sådan ændrer vi alt – så intet bliver som før

Forfatter:Naomi Klein

Denne for Klein vanligt velskrevne bog tjener som er et opråb om, at vi ikke vil kunne forstå eller gøre noget ved den eksistentielle krise, som klimaforandringerne udgør, hvis vi ikke også ændrer de samfundsmæssige strukturer, der har skabt dem. På én gang bekymret analyse og en henvendelse til os alle – ikke mindst den ungdom, der er begyndt at kræve handling.

Yderligere information

Udgivelsesdato

14.10.2021

Sidetal

200

Køb bogen

title Beskrivelse

I mere end 20 år har Naomi Klein beskrevet, hvordan vores klode og menneskene på den bliver udnyttet. Nu er vi endelig vågnet op, og vigtigst af alt: en helt ny generation af klimaaktivister er trådt ind på scenen.

I ‘Sådan ændrer vi alt – så intet bliver som før’ giver Naomi Klein inspiration, ideer og anvisninger til, hvordan man kan protestere og handle politisk, til unge mennesker engageret i kampen for at beskytte vores planet, så de kan opnå klimaretfærdighed for os alle.

"Naomi Klein er en stor stemme i klimaaktivismen og leverer en fin gennemgang af, hvorfor vi er her nu, og hvad man stiller op. Fortællingerne i bogen rammer fint ind i yngre læseres kontekst, og der er tale om lærerig og inspirerende læsning, der måske kan vække den indre ild."
Martin Jørgensen, Lektørudtalelse
  • Originaltitel: How to change everything
  • ISBN: 9788772046549
  • Oversætter: Ninna Brenøe
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson