Skip to content Skip to footer

Mørkets ridder (PB)

Forfatter:Michael Connelly

Andet bind i serien om Ballard & Bosch.

Yderligere information

Udgivelsesdato

26.03.2020

Serie Ballard & Bosch
Serienr.

2

Køb bogen

title Beskrivelse

René Ballard arbejder på natholdet igen. Og ud på de sene nattetimer vender hun tilbage til Hollywood Station og finder en fremmed mand i færd med at gennemgå skabet med gamle sager. Hun smider den indtrængende, pensionerede LA-politimand og nuværende privatdetektiv, Harry Bosch, ud, men tjekker alligevel den sag, han er blevet optaget af.

Daisy Clayton løb hjemmefra som femtenårig, hun blev misbruger og prostituerede sig, og hun blev brutalt myrdet i Hollywood. Morderen blev aldrig fundet, sagen blev henlagt, men nu … Ballard og Bosch slår kræfterne sammen.

 

“Grebet om intrigerne er sikkert, miljøerne tegnes skarpt og sammenfletningen af romanens forskellige spor er effektiv og hører til forfatterskabets faste trumfer sammen med den grundige research og udførlige viden om politiarbejdets rutiner.” Berlingske

"... jeg glæder mig allerede, for Connelly er nok noget af det ypperste, man i dag finder indenfor kriminallitteraturen. At han er årets modtager af Palle Rosenkrantz-Prisen, godt nok for hans forrige roman, er kun yderst velfortjent."
Københavneravisen

  • Originaltitel: Dark Sacred
  • ISBN: 9788772045382
  • Oversætter: Line Beck Rasmussen
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson