Skip to content Skip to footer

Mindfulness til daglig

At blive ven med dig selv gennem meditation og daglig årvågenhed
Forfatter:Chögyam Trungpa

Mindfulness anvendt livet igennem kan hjælpe os med at arbejde mere effektivt med livets udfordringer gennem en forøgelse af vores påskønnelse og vores potentiale for et skabende engagement.

Yderligere information

Sidetal

189

Udgivelsesdato

31.08.2018

Serie Lotus
Køb bogen

title Beskrivelse

Udbyttet af mindfulnesspraksis er veldokumenteret: reduceret stress, forbedret koncentration og følelse af velvære generelt. Men disse goder er kun begyndelsen.

Mindfulness til daglig – mindfulness anvendt livet igennem – kan hjælpe os med at arbejde mere effektivt med livets udfordringer gennem en forøgelse af vores påskønnelse og vores potentiale for et skabende engagement.

Denne vejledning i opmærksom årvågenhed gennem meditation indeholder alle de grundlæggende principper, der skal til for at komme i gang, men går også dybere og omhandler de spørgsmål, der naturligt rejser sig, efterhånden som din praksis udvikler sig, og din indsigt uddybes.

Som et sammendrag af undervisningen om emnet af en af vor tids store meditationsmestre, tjener denne bog som en introduktion såvel som en vejledning til den fortsatte rejse i mindfulness.

"Alle, der interesserer sig for personlig udvikling og mindfulness, kan få udbytte af at læse denne bog."
Pernille Poulsen, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Mindfulness in Action – Making Friends With Yourself through Meditation and Everyday Awareness
  • ISBN: 9788772040844
  • Oversætter: Stephen S. Mathiasen, Stella Lützer
  • Omslagsdesign: Malene Rauhe