Skip to content Skip to footer

Klogt lederskab

Forfatter:Paul Otto

Der er forskel på at gøre ting rigtigt og at gøre de rigtige ting – også i ledelse. Forskellens betydning er temaet for denne bog. Dårligt lederskab skyldes ofte ikke mangel på viden, men mangel på klogskab.

Yderligere information

Udgivelsesdato

22.10.2012

Sidetal

239

Køb bogen

title Beskrivelse

Klogskab er evnen til at agere og træffe de rigtige afgørelser i konkrete situationer. Klogskab er en afgørende egenskab i alt lederskab, hvad enten man er økonomichef, butikschef, afdelingssygeplejerske, projektleder, fabrikschef, officer, kontorleder eller skoleleder.

I bogen diskuteres de faktorer, der fremmer og hæmmer det gode lederskab, og hvad vi kan lære af de klassiske dyder og dødssynder for netop at fremme ‘klogt lederskab’.

Bogen henvender sig til ledere, ledelsesundervisere og konsulenter i både den private og den offentlige sektor, studerende i ledelsesrelaterede uddannelser samt mennesker, der interesserer sig for ledelsesfilosofi.

"Læseren må indstille sig på at blive sat på skolebænken, men læner man sig tilbage i rollen, er bogen god at få forstand af."
Lise Ammitzbøll, Plenum

"Denne bog er i forhold til emnet nem at gå til. Selvfølgelig skal man som læser have interesse for filosofiog eksistentialisme, men har man det, er bogen helt i top og rammer plet, når ledelsesdilemmaerne bliver beskrevet. Det er kort og godt en rigtig god bog, som man kan bruge lang tid på at læse og fundere over."
Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten

"Det er en velskrevet og inspirerende bog om ledelsesfilosofi med udgangspunkt i de klassiske dyder og dødssynder."
Birgit Hald, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Klokt lederskap
  • ISBN: 9788779558861
  • Oversætter: Connie Møller Christensen
  • Omslagsdesign: Christian Hvid