Skip to content Skip to footer

Kina i ti ord

Forfatter:Yu Hua

Med indsigt, kløgt, masser af humor og ikke mindst mod skildrer Yu Hua ‘det kinesiske mirakel’ og dets konsekvenser – en enestående indgang til forståelsen af det moderne Kina.

“Det gamle Kina lever videre i det nye, og danske læsere har nu fået en uforlignelig vejviser til begge dele.”
Markus Bernsen, Weekendavisen

Yderligere information

Sidetal

258

Udgivelsesdato

16.08.2019

Køb bogen

title Beskrivelse

Yu Hua er en af verdens mest anerkendte forfattere, og også herhjemme har hans romaner fået en overstrømmende modtagelse.

I ‘Kina i ti ord’ er pennen hvæsset, for at give et særdeles skarpt indblik i det store land i midten – fra Kulturrevolutionen til i dag. Med indsigt, kløgt, masser af humor og ikke mindst mod skildrer Yu Hua ‘det kinesiske mirakel’ og dets konsekvenser.

Det er oplysende og tankevækkende læsning, som både introducerer til Yu Huas litterære forfatterskab, og som samtidig er en enestående indgang til forståelsen af det moderne Kina.

"Det er kort sagt en fremragende bog, der nu endelig er blevet tilgængelig i Anne Wedell-Wedellsborgs mundrette og letflydende oversættelse."
Holger Dahl, Berlingske

"Man bliver klog på Kina, og det er mere interessant, end jeg først havde forestillet mig. Yu Hua har en status i Kina, så han kan omtale ting, andre ville være kommet galt af sted med."
Karen Syberg, Information

“Det gamle Kina lever videre i det nye, og danske læsere har nu fået en uforlignelig vejviser til begge dele.”
Markus Bernsen, Weekendavisen

"Sproget er koncist, og samlingens 10 afsnit bærer en fortælleglæde, der med lethed fletter Kinas umiddelbare fortid og dens nutid sammen."
Anne Møller, Kristeligt Dagblad

  • Originaltitel: Shige cihui li de Zhongguo
  • ISBN: 9788772042855
  • Oversætter: Anne Wedell-Wedellsborg
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson