Skip to content Skip to footer

I en anden mands grav

Forfatter:Ian Rankin

John Rebus er tilbage på banen. Kan han leve op til sit gamle jeg og alligevel holde sig på den rigtige side af loven?

Yderligere information

Udgivelsesdato

08.03.2013

Sidetal

432

Serie Fox & Rebus
Serienr.

3

Køb bogen

title Beskrivelse

Lige siden John Rebus blev tvunget på pension, har han arbejdet for Edinburghs Serious Crime Rewiew Unit, afdelingen for uopklarede sager, som civil medarbejder, men han savner livet i frontlinjen. Så da en tolv år gammel sag om en forsvundet ung kvinde lander på hans bord, kan han ikke modstå fristelsen til igen at få foden indenfor hos kriminalpolitiet.

Rebus lægger sig hurtigt ud med alt og alle: Med sin tidligere kollega Siobhan Clarke, sin gamle modstander Morris Gerald Cafferty, og den nye, unge vicekommissær i kriminalpolitiet.

Dertil kommer, at der er én person, der vil gøre hvad som helst for, at Rebus aldrig vender tilbage, nemlig Malcolm Fox fra ‘Klagerne’ som er overbevist om, at Rebus er korrupt. Og efterhånden som Rebus overskrider den ene grænse efter den anden, ser det ud til, at Fox måske har ret.

Det eneste Rebus går efter er at finde ud af sandheden om en stribe unge kvinder, som er forsvundet; sager, der strækker sig over tolv år og tilsyneladende ikke har noget med hinanden at gøre.

"Sålunde atter en velskreven sidevender, hvor siderne vender sig selv i en spændende tour de force i tartan noir."
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"Det er en udsøgt krimioplevelse at læse denne bog. Læseren kan føle sig inddraget og underholdt i en sådan grad, at tiden forsvinder og Rebus' dialogtryllerier, hvor alt kan ske, basker til hjernestøvet."
Lily Jensen, Helsingør Dagblad

"Det er en fremragende krimi!"
Favrskov Avisen

  • Originaltitel: Standing in Another Man´s Grave
  • ISBN: 9788771291773
  • Oversætter: Søren K. Barsøe
  • Omslagsdesign: Joyce Grosswiler