Skip to content Skip to footer

Magten og æren

Forfatter:Ian Rankin

Mens Rebus kæmper sig gennem endnu en Edinburgh-vinter, bliver han kastet ind i et net af intriger, som rejser flere spørgsmål end svar.

Yderligere information

Udgivelsesdato

09.03.2012

Sidetal

347

Serie Rebus
Serienr.

11

Køb bogen

title Beskrivelse

Blev Lord Provosts datter kidnappet, eller er der tale om endnu en ung pige, der er stukket af hjemmefra? Hvorfor har et byrådsmedlem først nu travlt med at tilintetgøre dokumenter, som burde være makulerede for længst? Og hvorfor i alverden bliver Rebus inviteret til lerdueskydning hos Mr. Scotland, den højestrangerende embedsmand i landet?

Kriminalkommissær John Rebus må se i øjnene, at nogle af hans fjender er hævet over de love, som gælder almindelige dødelige.

"Juhuu...! Med Magten og æren fra 1995 foreligger Ian Rankins sytten-bindlange serie med kriminalkommissær John Rebus omsider komplet på dansk. En serie, man forsvinder ind i, en hovedperson, man forelsker sig i og en by, man efterhånden synes, man kender som sin egen bukselomme."
Katinka Bruhn, Weekendavisen

"Jeg vil indrømme det med det samme. For mig overgår Ian Rankin alle andre krimiforfattere. Hans sprog er varieret og subtilt, med humorfyldte hentydninger og barske replikker. Der ligger en dybde af meninger og viden i handlinger, dialoger og plot. Man kan simpelthen ikke få nok, det er som en juvelbesat underjordisk hule, der skinner og fortryller, og som lokker med flere lag og gange."
Lilly Jensen, Helsingør Dagblad

“Suveræne krimier. Det er utroligt, som den mand kan blive ved med at diske op med fascinerende historier om John Rebus i Edinburgh.”
Mette Strømfeldt, BT

  • Originaltitel: Let it Bleed
  • ISBN: 9788779555792
  • Oversætter: Søren K. Barsøe
  • Omslagsdesign: Joyce Grosswiler