Skip to content Skip to footer

Førstehjælp til stressramte

Forfatter:Marie Kingston

“’Førstehjælp til stressramte’ er den bog, som jeg selv ville ønske, jeg havde haft stående i de meste hektiske perioder af mit arbejdsliv. Nu har jeg læst den, og den er rigtig god. Men man skal helst læse den, før stressen sætter ind. Så er man godt hjulpet – også til at se tegnene hos kolleger, der måske er ved at bukke under.”
***** Thomas Schiermacher, Journalisten

Yderligere information

Sidetal

188

Udgivelsesdato

17.01.2020

Køb bogen

title Beskrivelse

En enkel og konkret guide til at overvinde stress. Marie Kingston rådgiver hver dag mennesker om, hvordan de forebygger stress og undgår en sygemelding – eller vender tilbage til arbejdet, hvis de er blevet sygemeldt.

I sin nye bog deler hun sin effektive ‘førstehjælp’, der konkret og trin for trin viser, hvad den stressramte selv skal gøre, og hvordan han eller hun arbejder sammen med arbejdspladsen om at få rettet op og komme tilbage til et velafbalanceret arbejdsliv.

"Bogen er en god guide, enkel at læse og klar i sin direkte henvendelse til den stressramte selv. Samtidig med den trykte bog, som har den bemærkelsesværdige lave pris ... udkommer bogen også som lydbog, formentlig fordi mange stressramte har det så dårligt, at de end ikke orker at læse en bog. Godt initiativ med den samtidige lydbog. Tak for den!"
****** Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten

"’Førstehjælp til stressramte’ er den bog, som jeg selv ville ønske, jeg havde haft stående i de meste hektiske perioder af mit arbejdsliv. Nu har jeg læst den, og den er rigtig god. Men man skal helst læse den, før stressen sætter ind. Så er man godt hjulpet – også til at se tegnene hos kolleger, der måske er ved at bukke under."
***** Thomas Schiermacher, Journalisten

"En af Danmarks mest indsigtsfulde stresseksperter har skrevet en ny bog, som henvender sig til dem, der er ramt af stress. Det er en bog med gode redskaber, som kan hjælpe en videre i en svær periode."
***** Henrik Ørholst, Børsen

"En ligefrem bog om et alvorligt emne som rammer flere og flere danskere. Bogens opdeling gør, at den kommer vidt omkring, men at man nemt har mulighed for at indsnævre læsningen til ens eget behov. Bogen har også en overskuelig størrelse." Kirstine Louise Grøngaard, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Førstehjælp til stressramte
  • ISBN: 9788772044675
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson