Skip to content Skip to footer

Fangst (Storskrift)

Forfatter:Martin Jensen

Suspense og troværdig storpolitik i en dansk setting – fra den ukronede konge af historiske krimier.

Yderligere information

Udgivelsesdato

01.01.2024

Sidetal

400

Serie Ringen
Serienr.

1

Pris inkl. moms

1399,00

Bestilling

bestillinger@klim.dk

title Beskrivelse

Det der med computere siger ham ikke så meget. Laust Palk er ivrig lystfisker, han binder sine egne fluer, og så er han agent for Ringen – eller hvordan er det nu, det er?

Sammensværgelser og konspirationer fyger rundt i luften, og det er op til Laust og hans fysisk handicappede, men yderst kapable makker, Karna, at holde styr på, hvem der er ven, og hvem der er fjende. Hvordan skal de selv formå at holde sig ved jorden og ude af intrigerne?

Den største fangst gemmer sig under en rolig overflade.

 

"'Fangst' er skrevet med forfatterens vanlige håndelag, virkelighedstro elegance, sandsynligt plot og spændingsmættet flow."
Bo Tao Michaëlis, Politiken

“Det er en aktuel og rigtigt spændende historie … Spændingselementerne er selvfølgelig det, der holder bogen sammen godt hjulpet af nogle interessante personer … Samtidig er der en ironi og humor i bogen, som gør læsningen endnu mere underholdende. Det fungerer rigtigt godt. Det skinner tydeligt igennem, at forfatteren også har moret og hygget sig med at skrive bogen.”
*****
Per Drustrup Larsen, Krimifan.dk

"... en lille perle af en stilfærdig, charmerende spændingsroman, der giver sig tid til lange dialoger og sanselige beskrivelser af den mad og drikke, karaktererne indtager. Fortællingen er samtidig velkomponeret og skruet stramt sammen. Hvorfor bruge 400 sider, hvis man kan fortælle en historie med sælsomme karakterer, der både er morsom, spændende og underholdende på meget mindre?"
Rebekka Andreasen, Vild Med Krimi

"En fremragende spionthriller/spændingsroman i en dansk setting med en fin miljøskildring. Måden hvorpå forfatteren gradvist folder de forskellige lag ud, som en babusjka-dukke, er intet mindre end fremragende. Det er stemningsfuldt, troværdigt, spændende og meget realistisk. Desuden er både Palk og Karna nogle herlige karakterer og jeg håber bestemt, at det bliver til en serie – de to, og selve Ringen, vil jeg meget gerne læse mere om. Det er ganske imponerende hvor meget forfatteren får med på bare 259 sider"
Jacob Holm Krogsøe, Lektørudtalelse

  • Originaltitel: Fangst
  • ISBN: 9788775910205
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson

Du kunne også være interesseret i...