Skip to content Skip to footer

Bogen om overgangsalderen

Forfatter:Lotte Hvas

Hvad kan du forvente i overgangsalderen? Og hvordan er det at være kvinde midt i livet, når det ikke kun er udfordrende på nye måder men også mere håndterbart gennem nye ressourcestyrker og en større indre ro?

Yderligere information

Sidetal

242

Udgivelsesdato

08.03.2022

Køb bogen

title Beskrivelse

Overgangsalderen er blevet hot! Stilheden er brudt, og tabuerne er ved at fordufte. Men mange kvinder mangler stadig viden om, hvad der sker i kroppen i denne periode af livet, og hvordan de skal forholde sig til forandringerne. Derfor denne bog.

‘Bogen om overgangsalderen’ tilbyder opdateret og lægefaglig viden om, hvad du kan forvente, og giver dig redskaber til, hvordan du kommer godt igennem overgangsalderen. Fordele og ulemper ved såvel hormonbehandling som alternativ behandling gennemgås grundigt, og et kapitel er viet til seksualitet og prævention.

Bogen viser, at overgangsalderen er en naturlig del af et kvindeliv og en periode, som hverken skal sygeliggøres eller bagatelliseres.

‘Bogen om overgangsalderen’ er en gennemrevideret og opdateret udgave af Lotte Hvas’ anerkendte og populære bog ‘Overgangsalderen – bedre end sit rygte’.

Lotte Hvas har i 25 år arbejdet som praktiserende læge og har sideløbende forsket, undervist og formidlet viden om overgangsalderen.

"Der falder mange gode pointer gennem bogen"
Weekendavisen

  • ISBN: 9788772046464
  • Omslagsdesign: Malene Rauhe