Skip to content Skip to footer

At bestige bjerge

Gruppeterapi for seksuelt misbrugte mænd
Forfatter:Jette Lyager Forfatter:Lone Lyager

‘At bestige bjerge’ handler om den seksuelt misbrugte mand og hans behandlingsforløb. Henvender sig især til terapeuter, psykologer, socialrådgivere og andre fagfolk, som ønsker viden og færdigheder i arbejdet med emnet.

“Bogen kan varmt anbefales til alle, der arbejder med seksuelt misbrugte mænd, men andre kan også lære meget ved at læse med.”
Svend Brinkmann, Politiken

Yderligere information

Sidetal

272

Udgivelsesdato

30.03.2016

Køb bogen

title Beskrivelse

Mareridt, isolation, seksuel dysfunktion, skam, voldsom vrede, frygt for at være umandig. Og ikke mindst følelsen af ikke at slå til i deres nære relationer. Det er nogle af de typiske følgevirkninger blandt mænd, der har været udsat for seksuelle overgreb.

Men den mandlige kønsrolle gør det svært at se manden som offer. Derfor bliver den misbrugte mand ofte mødt med en manglende opmærksomhed på de konsekvenser, det seksuelle misbrug har for ham i hans voksne liv.

Denne bog beskriver de kønsspecifikke følgevirkninger af seksuelt misbrug, som manden lever med, og hvordan han gennem gruppeterapi med andre misbrugte mænd kan begynde at hele de sår, som barndommens overgreb har efterladt. En proces, der er som at bestige bjerge, som en mand fortæller.

‘At bestige bjerge’ er et resultat af forfatternes terapeutiske arbejde gennem fi re år med seksuelt misbrugte mænd. Den fortæller om cases og behandling, metoder og resultater. Bogen er den første herhjemme, der beskæftiger sig med seksuelt misbrugte mænds kønsspecifikke behandlingsbehov.

‘At bestige bjerge’ henvender sig især til terapeuter, psykologer, socialrådgivere og andre fagfolk, som ønsker viden og færdigheder i arbejdet med seksuelt misbrugte mænd. Bogen har også relevans for misbrugte og deres pårørende samt for fagfolk med en generel interesse i gruppeterapeutiske processer.

NY REVIDERET UDGAVE

"Bogen kan varmt anbefales til alle, der arbejder med seksuelt misbrugte mænd, men andre kan også lære meget ved at læse med."
Svend Brinkmann, Politiken

  • Originaltitel: At bestige bjerge
  • ISBN: 9788771296532
  • Omslagsdesign: Christinna Lykkegaard Nilsson