Skip to content Skip to footer

Vild – Mit liv

Forfatter:Chrissie Hynde

Chrissie Hynde er og var en usædvanlig person – selv iblandt de meget få kvindelige rockstjerner. Som sanger, sangskriver, komponist og forgrundsfigur i The Pretenders var hun intens, androgyn, sexet, rebelsk, hidsig og frygtløs.

Yderligere information

Udgivelsesdato

17.01.2017

Sidetal

354

Køb bogen

title Beskrivelse

Her er hendes egen historie. Hun voksede op i Akron, Ohio, hvor hendes forældre opdragede hende til at blive en pæn forstadspige i 1950’erne. Hun stak af til koncerter, blev kæreste med en rocker, sprang fra skolen, altsammen i en vild jagt på rockmusikken. Og i 1973 tog hun til London for at starte et band.

Hun begyndte med at skrive for det berømte New Musical Express, og snart blev hun kendt for at sige den nådesløse sandhed om bandene & pladerne & koncerterne.

"Det er en fremragende bog med mange indsigter samt finurlige og nørdede detaljer."
****
GAFFA

"'Vild' [er] aldrig kedelig læsning. Vi præsenteres for en markant personlighed med holdninger og kant og møder samtidig de fleste af typerne på den britiske rockscene i halvfjerdserne. Alt sammen serveret i et fint, personligt og kontant sprog."
René Gummer, Weekendavisen

"Sjældent har man set en mere intens beretning om " sex, drugs & rock'n roll" end denne lige dele underholdende og foruroligende bog."
Lars Aare, Morsø Folkeblad

  • Originaltitel: Reckless - My Life as a Pretender
  • ISBN: 9788771298383
  • Oversætter: Steen Fiil Christensen
  • Omslagsdesign: Christian Hvid